Pogosto zastavljena vprašanja

Kako oddam naročilo?

Izberite tablete, ki jih potrebujete, jih dodajte v košarico, izpolnite vrstice s kontaktnimi podatki na strani za naročilo in pošljite vlogo.

Katera vrsta zdravila je najučinkovitejša?

Kljub razlikam v sestavi, odmerjanju in trajanju vpliva na telo so vsa generična zdravila, predstavljena v naši spletni lekarni, 100-odstotno učinkovita.

Ali generiki povzročajo erekcijo?

Ne. generična zdravila za moč razširijo krvne žile v genitalijah. Ne povzročajo samovoljne erekcije, temveč le izboljšajo prekrvavitev penisa, kar pospeši njegovo izobraževanje med intimizacijo. Učinek uporabe katerega koli generičnega zdravila je enkraten. Ne vpliva na spolno življenje zunaj njegove uporabe.

Ali so originali izdelani na sodobnejši opremi?

Generično zdravilo je, tako kot originalno, formalizirano zdravilo, proizvedeno v skladu z vsemi tehnološkimi in higienskimi standardi. Izdaja generičnih zdravil se aktivno izvaja v vseh državah sveta, tudi v Ukrajini.

Kje je zagotovilo, da me ne bodo prevarali in poslali izdelek, ki sem ga naročil?

Veliko moči smo vložili v oblikovanje in oglaševanje naše spletne trgovine, da ne bi zavajali kupcev. Veliko bolj se splača pošteno delati in prejemati stalni dobiček, kot pa da bi bil nekdo prevaran in bi izginil. Poslušamo ocene strank in izboljšujemo svoje delo.

Kaj moram vedeti o vaših pripravah?

Pripravki prispevajo k nastanku erekcije le ob spolnem vzburjenju! Ne jemljite več kot eno tableto na dan!

Ali lahko naročilo oddam zaupno?

Seveda. Podatki o naročilu so znani samo vodji skladišča in vam. Vse tablete nimajo napisa na embalaži in so poslane v nepregledni embalaži. Načeloma, če ste previdni, tudi vaša žena ne prepozna, da ste naša stranka.

V čem se programska oprema, geli, kapsule in pokovke razlikujejo od standardnih dozirnih oblik?

S prijetnim okusom in visoko stopnjo aktivacije erekcije, pogosteje za 15-20 minut hitreje kot pri jemanju preprostih tablet. Zaradi prisotnosti številnih krvnih žil v ustni votlini se mehke, popotne in druge podobne oblike zelo hitro absorbirajo v sistemski krvni obtok in hitro dosežejo farmakološki učinek. Preproste tablete imajo posebno lupino, ki se prebavi v 15-20 minutah. To je včasih koristno, na primer, če nameravate imeti spolne odnose po daljšem času. Opozoriti je treba tudi, da imajo vsi programi in druge oblike tega načela sprejemanja (razen kapsul) različne okuse za udobje uporabnika.